Mirë se vini në Bela Real Estate

Display custom leads capture forms that integrate with Houzez CRM

When one of your visitors fill up this form the data will be stored in the Houzez CRM as new lead

Get In Touch

Fill out this form and one of our agents will be in touch with you soon


Discover Our Featured Listings

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Residential

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidi dunt

Commercial

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidi dunt

Why Houzez Is The Perfect Choice?

01.

Perfect Solution For Designers And Agents

Never miss a sale! It's never been easier to turn leads into real customers

02.

Design Custom Leads Capture Forms

Someone asked a question? Get back to them right away

03.

Customer Relationship Management

Keep track of your leads without having to pay for an external CRM

Real Estate Inquiry Form

Design custom lead capture forms that integrate with the Houzez CRM


Check Our Selection Of Finest Properties

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

No listing found.

Explore Cities

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Ne jemi shumë të kënaqur me mënyrën se si Bela Real Estate trajtoi procesin e blerjes së shtëpisë tonë. Agjentja ishte e shpejtë, miqësore dhe shumë profesionale. Ajo ndoqi çdo shqetësim dhe ishte avokatja jonë gjatë gjithë procesit. Kjo nuk ka qenë e mundur për agjentët me të cilët jemi marrë në të kaluarën.
by B. Avdiu
Klient
Agjenti ynë na ndihmoi me blerjen e pronës që ëndërronim! Pyetjet tona morën përgjigje shpejt dhe i gjithë procesi ishte i qartë. Faleminderit!
by S. Ndoja
Menaxhere
Kjo agjenci është fantastike! Arritën të shesin pronën time në një moment të vështirë për një çmim të drejtë për të gjithë. Faleminderit!
by P. Zajmi
Sipërmarrëse

Compare listings

Compare