Mirë se vini në Bela Real Estate

"Disa njerëz ëndërrojnë suksesin ndërsa ne ngrihemi cdo mëngjes me qellimin për ta bërë atë realitet !!!"

Eksploroni Pronat e përzgjedhura për ju

Pse Bela Real Estate është zgjedhja perfekte?

01.

Përvoja

Vëllimi i transaksioneve që kemi negociuar me sukses na ka siguruar eksperiencë në industri dhe teknika të shkëlqyera negociuese të cilat ne i përdorim për të ndihmuar klientët të marrin ofertat më të mira të mundshme.

02.

Reputacion i shkëlqyeshëm

Bela Real Estate ka një reputacion të shkëlqyeshëm në treg dhe në komunitetin që shërben. Ne jemi aktivë, të përfshirë dhe të predispozuar për t'ju shërbyer në kohë reale.

03.

Ekip i Besuar

Si ekspertë të pasurive të patundshme - ne thjesht nuk do ta bëjmë marrëveshjen nëse nuk është një marrëveshje e mirë dhe nëse ju nuk jeni plotësisht të lumtur.

Kërkesë për pronë

Nëse nuk gjeni në web pronën që kërkoni, na kontaktoni duke na dhënë detaje të mëtejshme.


Pronat e Listuara

Ne jemi të përkushtuar t'u sigurojmë klientëve tanë një shërbim të jashtëzakonshëm për të marrë një rezultat të suksesshëm

Eksploroni Qytetet

Zbuloni potencialin e fshehur të shume qyteteve shqiptare për një eksperience ndryshe, unike dhe larg standartes.

Njihuni me Agjentët Tanë

Ekipi ynë i agjentëve janë të gatshëm t'ju ndihmojnë të arrini qëllimet tuaja duke i kthyer nevojat tuaja në prioritetin tonë numër një.

Dëshmi të Klientëve

Më poshtë janë disa nga dëshmitë që kemi marrë nga klientët tanë gjatë viteve.

Ne jemi shumë të kënaqur me mënyrën se si Bela Real Estate trajtoi procesin e blerjes së shtëpisë tonë. Agjentja ishte e shpejtë, miqësore dhe shumë profesionale. Ajo ndoqi çdo shqetësim dhe ishte avokatja jonë gjatë gjithë procesit. Kjo nuk ka qenë e mundur për agjentët me të cilët jemi marrë në të kaluarën.
by B. Avdiu
Klient
Agjenti ynë na ndihmoi me blerjen e pronës që ëndërronim! Pyetjet tona morën përgjigje shpejt dhe i gjithë procesi ishte i qartë. Faleminderit!
by S. Ndoja
Menaxhere
Kjo agjenci është fantastike! Arritën të shesin pronën time në një moment të vështirë për një çmim të drejtë për të gjithë. Faleminderit!
by P. Zajmi
Sipërmarrëse
Kemi kërkuar një shtëpi në pranë detit për 4 vjet me një agjensi tjetër nga Tirana. Vendosëm të kërkojmë një agjent të ri që kishte më shumë përvojë, kështu që kontaktuam me agjencinë Bela Real Estate. Që nga ora e parë e vizitës, agjentja ishte e angazhuar dhe informuese në lidhje me zonat për të cilat kishim interes. Pas vetëm dy vizitave, ajo kuptoi se çfarë kërkonim dhe na gjeti shtëpinë e ëndrrave tona.
by M. Avdiu
Jurist

Compare listings

Compare