Mirë se vini në Bela Real Estate

Na Kontaktoni

Për të pyetur në lidhje me shërbimet tona, ju lutemi na kontaktoni në numrin e telefonit ose adresën e postës elektronike të shënuar më poshtë. Për të mësuar më shumë rreth pronave komerciale dhe rezidenciale, plotësoni formën e kontaktit.


Për pyetje kontaktoni:

Arta Rica

CEO

Bulevardi Bajram Curri, perballë me urën e Tabakeve, pranë Xhamisë së Tabakeve , pallati 4 , shkalla 4

+355699523604

info@belarealestate.al

Zyrat e Bela Real Estate


Bulevardi Bajram Curri, perballë me urën e Tabakeve,
pranë Xhamisë së Tabakeve , pallati 4 , shkalla 4

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, perballë me urën e Tabakeve, pranë Xhamisë së Tabakeve , pallati 4 , shkalla 4 – Get Directions

Compare listings

Compare