Mirë se vini në Bela Real Estate

Rreth nesh

"Prona juaj nuk është vetëm një aset, por është një përgjegjësi e madhe."

Bela Real estate ofron ne kohe reale sherbim korrekt dhe profesional në trajtimin e pronës tuaj. Agjensi imobiliare Bela Real Estate ndodhet me zyrë qëndrore në Tirane dhe se shpejti me filialet e saj ne te gjithe qytetet e Shqiperise. Nëse keni një pronë që dëshironi ta shisni apo ta jepni me qira , nëse dëshironi te blini apo të merni me qira , skuadra jone e profesionisteve do tju vije menjehere ne ndihme.

Kënaqësia qëndron në përpjekje.
jo në arritje.

Objektivi ynë është të sjellim standart dhe fryme te re ne trajtimin e pasurise tuaj me eksperiencen disa vjecare ne sektorin e blerjes dhe shitjes së pasurive të patundshme duke ndertuar ura bashkëpunimi, inovacioni dhe besueshmerie me secilin prej jush.

Agjensia jone ofron mundesi partneriteti me kedo qe ndjehet i sigurte me vetebesim dhe qe e shikon veten si nje team leader te mundshem dhe qe deshiron e ka nje vizion te qarte per te qene me shume se nje ndermjetesuesh i pasurive te patundshme.

Ne besojme fort tek partneriteti dhe fryma e skuadres duke mos harruar asnjehere se gjithcka jemi apo bejme i detyrohemi punes se palodhshme e te perditshme te secilit prej kolegeve Bela Real estate dhe fale besimit qe klientet tane na kane dhene.

Ne jemi gjithmone prane cdo klienti ne te gjithe Shqiperine duke u zotuar qe tek agjensia jone nuk do te mungoje asnjehere predispozita per te ofruar suport dhe pergjegjshmeri ne kapercimin e cdo veshtiresie qe mund te ndodhe gjate procesit te shitblerjes ose dhenies me qera te prones tuaj ne kohe reale .

Shërbime falas ndaj palëve

Listim dhe reklamim i prones suaj ne website tone dhe ne te gjitha platformat e marketingut ku operon Bela Real Estate. Asistence juridike, financiare ne lidhje me pronen tuaj. Shoqerim nga agjentet tane imobiliare i klienteve serioze bleres apo qiramarres ne prone Konsulencën në fushën e investimeve në pasuri të paluajtshme. Konsulence dhe ndërmjetësimin hap pas hapi në cdo transaksion per shitjen, blerjen ,dhënien apo marrjen me qera të pasurive të paluajtshme, etj.

Shërbime me pagese

Konsulence dhe asistence nga arkitekti per rimodifikimin, arredimin dhe zbatimin e projektit te sygjeruar nga arkitekti deri ne momentin e dorezimit te celsave te prones se blere, apo marre me qera ( apartament ,zyre ,lokal, show room, qender estetike, zyre perfaqesie ,berber etj) .

Shitje

Komisioni i pronarit ne momentin e shitjes se prones nga agjencia Bela Real Estate eshte 3% e vleres totale se shitjes. Komisioni i pales blerese eshte 1% e vleres totale te blerjes. Sqarime: palet jane te njoftuara me pare nga agjenti perkates i prones. Komisioni eshte i pavarur nga menyrat dhe kushtet e pageses. Komisioni paguhet ne momentin e firmosjes se kontrates se shit-blerjes.

Qira

Komisioni i pronarit te prones ne dhenien me qira te prones se tij eshte vlera e 1 muaj qira. Komisioni nga ana e qiramarresit eshte vlera e gjysmes se muajit te qirase. Komisioni paguhet nga te dy palet ne momentin e firmosjes se kontrates se qirase 1 vjecare apo/dhe me e gjate. Palet jane informuar mbi vleren e komisionit qe ne fillim te marredhenies se tyre me Agjencine. Komisioni paguhet per sherbimin e marre nga agjencia dhe nuk perben garanci per respektimin e kontrates se qirase. Marredhenien midis paleve e rregullon kontrata e qirase.

Lexoni postimet tona

Skills That You Can Learn In The Real Estate Market

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis mollis et sem sed sollicitudin. Donec...
Continue reading

Learn The Truth About Real Estate Industry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis mollis et sem sed sollicitudin. Donec...
Continue reading

10 Quick Tips About Business Development

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis mollis et sem sed sollicitudin. Donec...
Continue reading

14 Common Misconceptions About Business Development

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis mollis et sem sed sollicitudin. Donec...
Continue reading

Compare listings

Compare